Wilt u, gecombineerd met eigen look-en-feel, een functionele eigen app voor uw organisatie? Global Guide Systems heeft een platform ontwikkeld dat een bewezen stabiele oplossing is.

Zo heeft Global Guide Systems een app-platform ontwikkeld GO Guide APP voor tour guide organisaties die door middel van een app toeristen informeert over de locatie, vertrektijden en routes van voertuigen en vaartuigen. Deze informatie wordt op een slimme en visueel attractieve manier gecombineerd met additionele informatie. Dit bestaat uit toeristische informatie, voorkeursattracties, verkooppunten en een koppeling naar een online ticket portal.

Screenshot_2015-08-04-21-37-22 (1)

De web-based portaal stelt de beheerder in staat om routes en toeristeninformatie op een intuïtieve manier te onderhouden. Iedere verandering is direct zichtbaar in de app, zodat de toerist altijd toegang heeft tot de laatste informatie.

We hebben de app als een generiek platform opgezet, zodat Global Guide Systems aanpast afhankelijk van uw wensen. Dit betekent de stabiliteit van een bewezen oplossing, gecombineerd met eigen look-en-feel en functionaliteit voor uw eigen app.

Kijk voor meer informatie op onze GO Guide website. vanuit GO Guide beiden we alle toerisme en event producten aan.

fleetmanager_02